Tabağımdaki Bayrak
Sdyney'de düzenlenen Yemek Festivali'nde tasarımcılar ülkelerin geleneksel lezzetlerini bayraklarla yorumladı.
![]()  | 
| İtalya: Fesleğen,Spagetti ve Domates | 
![]()  | 
| ABD-hotdog, ketçap ve hardal | 
![]()  | 
| Türkiye-Lokum | 
![]()  | 
| Japonya-Ton Balığı ve Pirinç | 
![]()  | 
| Tayland-Tatlı Biber Sosu, Hindistan Cevizi ve Mavi Yengeç | 
![]()  | 
| İsviçre- salam ve Emmenta peyniri | 
![]()  | 
| İspanya-Chorizo(ispanyol sucuğu) ve Pirinç | 
![]()  | 
| Güney Kore-Kimbap ve Soslar | 
![]()  | 
| Lübnan-Lavaş-Fattuş | 
![]()  | 
| Yunanistan: Feta ve Kalamata Zeytini | 
![]()  | 
| Vietnam: Rambutan, Liçi ve Starfruit | 
![]()  | 
| Hindistan: Pirinç ve Körili Pappadum | 
![]()  | 
| Fransa: Gorgonzola, Brie Peyniri ve Üzüm | 
![]()  | 
| İngiltere:Çörek-Krema ve Marmelat | 

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)




Yorumlar
Yorum Gönder